Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kuraklık her sene daha kötü. Salma sulamada hem su hem para gidiyor. Damla sulamaya geçmeyi düşünüyorum, devlet desteği de varmış. Geçen arkadaşlar memnun mu, masrafı ne kadar sürede çıkarıyor?
Kuraklık her sene daha kötü. Salma sulamada hem su hem para gidiyor. Damla sulamaya geçmeyi düşünüyorum, devlet desteği de varmış. Geçen arkadaşlar memnun mu, masrafı ne kadar sürede çıkarıyor?
İki sene önce damlamaya geçtim, su faturası ve işçilik yarı yarıya düştü. Kesinlikle tavsiye ederim. Destek için İl Tarım Müdürlüğü ve Ziraat Odası'na danış, hibe oranı iyi.
Bu bir örnek ilandır — kendi ilanınızı açarken üstten etiket seçin. 🌾
Büyüklük: 50 dönüm
Özellik: Sulu, yola cepheli, tek tapu
Fiyat: Görüşülür
Bizim buralarda (İç Anadolu) arpa hasadı başladı, buğdayda da sıra geldi sayılır. Kışlık yağışlar iyiydi ama mayıs kuraktı, başaklar biraz cılız kaldı gibi. Sizin bölgede durum nasıl, hasada başladınız mı, verim geçen seneye göre ne durumda?
Saman fiyatları yine uçtu, balya parası belli değil. Kışa nasıl hazırlanacağız bilemiyorum açıkçası. Şimdiden stok yapan var mı, yoksa hasat sonrası biraz düşer mi diye bekliyor musunuz? Sizce şimdi mi almalı, beklemeli mi?
Balıkesir Manyasta Çeltik yeri süreceğim. Elimde mevcut 4lü 12 numara klasik pulluk var. Case 120X traktöre küçük geldiği için değiştirmek istiyoruz, ama klasik pulluk mu profil şase mi tercih edicez karar veremedik. Burada genelde profil tercih ediliyor ama daha pahalı olan bu pulluğun ne gibi avantajları veya dezavantajları var açıklar mısınız? Şimdiden teşekkürler.